14 november 2015

Våra hjältar

Att köpa in tjänster från proffsiga leverantörer är ju en sak, men för att verkligen lyckas med ett sånt här arrangemang är man beroende av en hel drös med frivilliginsatser från hjältar i vår omgivning. Utan dessa skulle vi helt enkelt inte ha haft en lika underbar kväll tillsammans som vi hade. Detta inlägg kommer naturligtvis inte kunna uttrycka all den tacksamhet vi känner och som ni förtjänar men ni ska veta att vi hade en bättre bröllopsdag än vi kunnat drömma om och det är till väldigt stor del er förtjänst.

Tobias och Johanna, våra makalöst skickliga toastmasters, som lotsade oss alla genom kvällen. Ni har förmodligen jobbat mycket mer än vad vi (och alla andra) inser och vi är evigt tacksamma.

Rebecca, för den magiska brudbuketten som alla talade om. Så fantastiskt stilsäker och så väldigt mycket "vi".

Nicholas, Olof och Jacob, våra underbara brorsbarnstroll som gjorde vigseln till något av en sötchock. Jacob hade dessutom ansvaret för ringarna och skötte det utan att darra på manschetten.

Helena, Daniel, Marie och Angelica, för ovärdeliga insatser av alla storlekar under dagen och kvällen. Några få exempel är gästboksfix, ljusupplockning, skräpinsamling, taxipackning och inte minst för ordninghållande av Sussie under förberedelserna innan bröllopet.

Therese och Totta för många timmars pysselhjälp med bland annat drakägg till Khaleesi-bordet och bilklippning till Belzeblubb-bordet.

Tomas för design av den grafiska profilen och alla tillhörande enheter från inbjudningskort till bordsplacering. Och lån av kamerastativ.

Åsa för du tog med dig kören till bröllopet.

Amanda för fix av inbjudningskortstryck.

Tack också till alla gamla vänner, nya vänner, familj, kollegor, barndomsvänner, nytillkomna respektive, långväga gäster, kortväga gäster för att ni tog er tid att komma till Winterviken och fira med oss. Ett extra megatack också för alla fina tal. Vi är fortfarande rörda!

Och sist, men definitivt inte minst, våra fina föräldrar för betydande ekonomiska bidrag.

TACK!

PS. Och tack tack Elvin för den här härliga filmen! DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar