14 november 2015

Eftertexterna

Nog för att vi pysslade en hel del själva men vi har också köpt oss fria från väldigt mycket jobb för att rodda ihop vår stora dag. Nedan vill vi uppmärksamma alla leverantörer som uppfyllde alla våra önskemål och mer därtill!

Den fantastiska platsen, maten, vinet och den briljanta servicen levererades av festfixare John och hovmästare Milena och alla deras kollegor på Winterviken. Vi kunde knappast ha fått ett proffsigare bemötande eller en bättre leverans. 

Den helt underbara brudklänningen designades av Sussie tillsammans med magiska Nina Grill på Ateljé Felicitas, som förstås sedan även färdigställde konstverket medelst bl.a. 28 meter (!) tyll.

Som vanligt var det Martina på Clipper som stod för Sussies klippning och hårfärg medan själva stylingen på bröllopsdagen, dvs The Queen of the world-håret och -makeupen, skapades av Angelas Make Up & Styling.

Sussies naglar är självklart gjorda av Nails by Rita, ingen annan skulle komma på fråga.

Smyckena är svenskdesignade och kommer från underbara Yggdrasil Smycken, som också gjorde en snabbleverans och räddade hela showen bara dagen innan bröllopet.

De supercoola skorna kommer från Irregular Choice.

Våra ringar är köpta hos Herr & Fru Lohse på Hornsgatan i Stockholm. Sussies båda ringar heter Rondo och är från Strömdahls. Tobbes ring är från Georg Jensen och heter Magic.

Musiken stod briljanta härliga Pigghaj för, liksom ljud och ljus och annan teknik.

Kören, den sagolika superkören, heter Take A Note och ingångslåten till vigseln var förstås Alegria från Cirque de Soleil.

Och till sist... vår fantastiska fotograf Laya Sadegh som också gjort vårt fina elektroniska tackkort som skickas inom kort.

Ett stort tack till alla ovan och inte minst till oss själva som varit så bra på att välja leverantörer!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar